Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Hatóanyagok

A kiváló minőségű natúr kozmetikumok olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyeket a természet ad nekünk: gyógynövényeket, gyümölcsöket, zöldségeket és ezek kivonatait.

Ezek a kincsek, akár az aromaterápiában alkalmazva, akár arc- és testápoló készítményekben felhasználva segítséget nyújtanak a hétköznapokban a problémák (pl. stressz, depresszió) leküzdésében, a lelkiállapot helyreállításában és a bőrápolásban egyaránt.

A kicsiny és jelentéktelennek tűnő, sokszor a kertekben is megtalálható, vadon növő gyógynövények, vagy a fákon ringatózó gyümölcsök igazi vitamin- és ásványianyag-bombák olyan összetevőkkel, amelyek mind belsőleg, mind külsőleg segítséget nyújthatnak számunkra az egészségi állapotunk javításában.

Ne feledjük el tehát ezeket a természeti kincseket, és hagyjuk, hogy megteremtsék számunkra a testi-lelki egyensúlyt, legyen szó akár egy gyümölcsről, akár bio illóolajról, vagy egy olyan természetes kozmetikumról, amely egészséges, szép bőrrel ajándékoz meg minket.

 

         
         
         
         
         
         

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: natúr kozmetikum természetes kozmetikum
Az oldal tetejére