Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rendben
Termékek Menü
0

Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési feltételeinket úgy alakítottuk ki, hogy kényelmesen és biztonságosan vásárolhass nálunk, hiszen az Ökoázisnál nemcsak a termékek megbízható minőségűek, hanem a megrendeléseid teljesítésére is maximálisan odafigyelünk!

 

Szállítás

 

A megrendelésed kiszállításánál négyféle típusból választhatsz:

 

1.Átvétel Pick Pack ponton:

A több mint 700 Pick Pack Pont bármelyikén történő átvétel ötvözi a személyes átvétel és a futáros kézbesítés előnyeit.

Környezetvédelmi szempontból, valamint rugalmasságát tekintve a legelőnyösebb típus, hiszen a csomagokat mi egy gyűjtőponton tudjuk feladni, azokat csoportosan szállítják az átvevőpontokra, Te pedig az utadba eső legközelebbi ponton tudod átvenni a sajátodat, így kisebb a környezetszennyezés mértéke.

A hozzád legközelebb lévő Pick Pack ponton veheted át a rendelésedet, annak nyitvatartási idejében bármikor a hét minden napján, akár hétvégén is.

Ezeken a helyeken készpénzzel és több mint 80%-uknál már bankkártyával is fizethetsz, ha az utánvétet választottad! (Az utánvéttel történő bankkártyás fizetést megelőzően minden esetben tájékozódj a www.pickpackpont.hu boltkereső alkalmazásának felületén az adott üzletre vonatkozó fizetési lehetőségekről.)

A megrendelésedet követően az Ökoázis e-mail-ben értesít arról, hogy a csomagodat átadtuk a Pick Pack pont felé kiszállításra, a következő munkanapon pedig akár már át is veheted.

Ez a csomagátvételi lehetőség 20 kg-os súlyhatárig lehetséges.

Csomagod útját nyomon követheted az Ökoázis által megadott azonosító kód/csomagszám megadásával a pickpackpont.hu weboldalon keresztül. Szintén kapsz egy értesítést, ha csomagod megérkezett a választott Pick Pack Pontra. Az átvételre 7 naptári nap áll rendelkezésedre.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a Pick Pack átvevőponton a csomagod biztonsága érdekében a személyazonosságodat igazolnod kell.

 

2.Átvétel FOXPOST csomagautomatából:

A FOXPOST egy egyszerű, kedvező áru, megbízható és időtakarékos csomagátvételi mód, amellyel a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban veheted át a csomagod.

Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várnod a futárt: a választott bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor, a napi teendőidhez igazodva várakozás, sorban állás és adminisztráció nélkül, garantáltan sérülésmentesen veheted át a megrendelt termékeidet.

Csomagod állapotáról folyamatosan tájékoztatást küldünk: mi emailben értesítünk arról, amikor átadjuk a FOXPOST-nak a csomagod, ők másnapra kiszállítják az általad választott automatába és küldenek számodra egy sms-t, amely egy egyedi nyitókódot tartalmaz. Csupán ezt a kódot kell beütnöd az automata érintőképernyőjén ahhoz, hogy a megfelelő rekesz ajtaja kinyíljon és kézhez vedd a vásárolt termékeket. Minderre három nap áll rendelkezésedre, eddig tárolódik a csomagod az automatában.

Amennyiben utánvétes fizetést választottál, a kód beütése után még egy fizetési tranzakció következik, melyet kizárólag bankkártyával tudsz lebonyolítani szintén az automatánál.

Csomagod útját egyszerűen nyomon tudod követni, ha az emailben küldött csomagszámodat begépeled IDE .

FOXPOST automatán keresztül (amennyiben a terméket eredetileg is FOXPOST automatán vetted át) a csomagodat is ingyenesen visszaküldheted: ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata áll rendelkezésedre, az alábbi listában tudod megkeresni a hozzád legközelebb esőt: FOXPOST csomagautomaták listája 

 

3.Házhoz szállítás futárral:

Az Ökoázis Webáruház megrendeléseinek kiszállítását a Royal Futár Hungária Kft. végzi.

Magyarország teljes területén lehetőség van házhoz szállításra, így akár már másnap az otthonodba érkezhet a csomagod!

A megrendelésed futárszolgálatnak történő átadásáról e-mail-t küldünk, a szállításra pedig akár már másnap sor kerülhet!

A kézbesítés várható időpontjáról a futárszolgálat sms-ben küld értesítést a szállítást megelőző munkanapon a megrendeléskor megadott telefonszámra.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-17:00 óra közötti időszakban, ezért szállítási címként célszerű olyan címet megadni, amelyen elérhető vagy ebben az időszakban.

Royal Futár Hungária Kft. az első sikertelen kézbesítési kísérlet után még egyszer - a következő szállítási munkanapon - megkísérli kiszállítani a csomagot, ezt követően mi pedig visszakapjuk. Kérünk, hogy olyan címet válassz a kiszállításra, amelyen át is tudod venni napközben a csomagodat!

Ha nem garantálható, hogy napközben ráérsz átvenni a futártól a csomagodat, kérjük, válaszd inkább a Pick Pack Pontot!

 

4.Személyes átvétel Nagykovácsi lakosoknak:

Amennyiben Nagykovácsi lakos vagy, csomagodat ingyenesen kézbesítjük helyben, telefonon előre egyeztetett időpontban. Ebben az esetben, ha utánvétet választottál fizetési módként, akkor csak készpénzben tudod kiegyenlíteni a vásárlásod értékét.

 

A szállítás díja:

Mind a Royal Futárszolgálattal történő házhoz szállítás, mind a Pick Pack ponton és a FOXPOST csomagautomatából történő átvétel esetén 15.000 Ft felett díjmentes a szállítás.

Ez alatt az értékhatár alatt a kézbesítés díja távolságtól, a csomag méretétől és súlyától függetlenül  a FOXPOST esetében 690 Ft, a Pick Pack ponton történő átvétel esetében 990 Ft. A Royal Futárszolgálattal történő házhoz szállítás díja 5000 Ft rendelési érték alatt 1190 Ft, míg e fölött 990 Ft.

Utánvét esetén tranzakciós költséget 2016. október 17-től nem számítunk fel.

 

Áttekinthető formában tehát a szállítási típusok és költségeik a következők:

 

 

Pick Pack ponton történő átvétel

FOXPOST csomagautomatából történő átvétel

Házhoz szállítás a Royal Futárszolgálattal

Személyes átvétel Nagykovácsi lakosoknak

Szállítás díja

14.999 Ft-ig 990 Ft

15.000 Ft felett ingyenes

14.999 Ft-ig 690 Ft

15.000 Ft felett ingyenes

0 Ft-tól  4.999 Ft-ig 1190 Ft

5.000 Ft-tól 14.999 Ft-ig 990 Ft

15.000 Ft felett ingyenes

Ingyenes

Utánvét díja

0 Ft

0 Ft

0 Ft

0 Ft

 

Az Ökoázis nemcsak a webáruházban található termékek esetében figyel a környezetvédelemre, hanem a szállítási szolgáltatása során is. Ennek érdekében igyekszünk többször újrahasznosítani a csomagoló dobozokat, töltőanyagokat, természetesen csak addig, amíg azok funkcionálisan megfelelnek a csomagolási követelményeknek.

Kérjük, hogy használd Te is újra őket, amennyiben szükséged van rájuk, vagy gyűjtsd szelektíven a papír és a műanyag csomagolóanyagokat!

 

Fizetés

 

Az Ökoázis Webáruháznál háromféle fizetési mód közül választhatsz:

 

1. Előreutalás:

Az alábbi bankszámlaszámra átutalhatod a megrendelésed ellenértékét, amikor az beérkezett a számlánkra, már indítjuk is a csomagodat a kért szállítási helyre!

Számlatulajdonos neve: NKN-ÖKOtrade Kft.

Számlaszám: CIB Bank 10700718-69823725-51100005

Kérünk, hogy a közlemény rovatban tüntesd fel a megrendelésed számát, amelyet a visszaigazoló e-mail-ben kapsz tőlünk!

Amennyiben a megrendelés teljesítés részben vagy egészben valamilyen okból mégsem jön létre, az átutalt összeget haladéktalanul visszautaljuk a számládra.

Az átutalásra 3 munkanap áll rendelkezésedre. Amennyiben 3 munkanapon belül nem történik meg az átutalás, úgy a megrendelés törlésre kerül.

 

2. Utánvét:

Fizethetsz utánvéttel is mind a négy szállítási módnál, amelynek külön tranzakciós költsége nincs.

 

3.  Bankkártyás fizetés az Ökoázis Webáruház oldalán:

Honlapunkon bankkártyával is lehetőséged van fizetni, amely a CIB bank biztonságos szerverén keresztül történik. 

A kiválasztott termékek megrendelése után a CIB Bank fizetőoldalára irányítunk, ahol egy biztonságos, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal.

Csak annyi a dolgod, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "CIB Bankkártyás fizetés" lehetőségre kattintasz, majd a Bank fizetési oldalán a bankkártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadod. A Bank a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyákat fogadja el.

A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatod el a tranzakciót. A fizetést követően visszairányítunk a Webáruház oldalára, ahol tranzakció eredményéről (sikeres vagy sikertelen tranzakció) kapsz visszaigazolást. Ezzel egyidőben e-mail-t is küldünk Neked, így tájékozódhatsz arról, hogy a megrendelésed milyen státuszban van.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően – ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti –, a CIB Bank elindítja a számlád megterhelését a termékek ellenértékével.

A tranzakció sikertelennek minősül a következő esetekben:

  • ha nem kerülsz visszairányításra a fizetőoldalról a Webáruház oldalára,
  • ha a banki fizetőoldalon a böngésző „Vissza/Back” vagy a „Frissítés/Refresh” gombjára kattintasz,
  • ha bezárod a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülnél a Webáruházba.

A bankkártyás fizetéssel kapcsolatosan itt tájékozódhatsz részletesebben.

 

Számlázás

 

A megrendelésed kézbesítését követően néhány napon belül elektronikusan, az általad megadott e-mail címre küldjük e-számládat, amely aláírás nélkül is hiteles.

 

Köszönjük, hogy az Ökoázis-t választod!