Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Rólunk

Szeretettel üdvözlünk az Ökoázis Webáruházban!

 

Az Ökoázis létrejöttének története nem különösen egyedi, hiszen mi is feleségek, édesanyák és barátok vagyunk, mint mindenki más.

A nagy szerencsénk azonban az, hogy egymásra találtunk és az ötleteink, a megvalósítással kapcsolatos elképzeléseink, az egészséges és tudatos életmód szeretete egy irányba terelt minket.

Az Ökoázis webáruházat édesanyaként hoztuk létre, azzal a céllal, hogy egy olyan boltot nyissunk meg, amelyben nem kell azon gondolkoznia a vásárlónak, hogy vajon a termékeket biztonságosan tudja-e használni, az összetevők nem fogják-e irritálni a gyermekei bőrét, megoldást nyújtanak-e ebben a káros kemikáliákkal tele világban.

Nekünk, a gyermekeink születésekor nem volt még ilyen sok választási lehetőségünk a bio- vagy natúr termékeket forgalmazó webshopok között, kevesebben is voltak, és a kínálat sem volt ennyire bőséges. Mára azonban sajnos elszaporodtak az olyan áruházak, ahol azt sugallják, hogy természetes, bio, minden-mentes termékeket vásárolhatunk, azonban amikor tüzetesen megvizsgáljuk a választott készítmény összetételét, hamar kiderül, hogy becsapottnak érezhetjük magunkat…

Mi is jártunk így, mi is vásároltunk olyan terméket, amelyről azt hittük – hiszen ezt mondták –, hogy nem allergizál, nem tartalmaz káros vegyszereket, aztán később kiderült, hogy mégis, mi pedig egészen addig nyugodt szívvel kenegettük a babánk bőrét vele.

Aztán utána olvastunk, tájékozódtunk, összetevőket elemeztünk, hogy mely termékek azok, amelyeknél valóban biztosak lehetünk abban, hogy bio termékek vagy természetes kozmetikumok, és kialakult egy kör, amelyet már mi is magabiztosan használtunk és ajánlottunk ismerőseinknek, barátainknak. Végül pedig úgy gondoltuk, miért ne ajánlanánk hasonló cipőben járó gyerekek, nők és férfiak számára is ezeket a termékeket?

Így született meg tehát az Ökoázis, ahol minden termék összetételét gondosan és egyenként vizsgáltuk meg annak érdekében, hogy kizárólag valódi natúr kozmetikumok kerülhessenek a palettára és az otthonodba.

Ajánljuk jó szívvel a webshopunkban kapható arcápoló és testápoló készítményeket, természetes tisztítószereket, bio mosogatószereket… egyszóval mindent, amit magad előtt látsz.

Köszönjük, ha minket választasz és megbízol bennünk, mi pedig azon leszünk, hogy elégedett legyél a vásárolt termékeink minőségével és a megrendeléseid teljesítésével!

Szeretettel,

az Ökoázis csapata

Az oldal tetejére