Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Törzsvásárlói rendszer

Ökoázis törzsvásárlói hűségpont rendszer

Érvényes: 2022. január 1-től

 

Törzsvásárlói hűségpont rendszerünket azért hoztuk létre, hogy így jutalmazzuk azokat a kedves vásárlóinkat, akik kitartanak mellettünk és visszatérő vásárlóként üdvözölhetjük őket!


Nem szeretnénk a törzsvásárlói rendszert általánossá és középszerűvé tenni, ezért úgy alakítottuk ki a kereteit, hogy csak a valóban arra érdemesek juthassanak hozzá azokhoz a különleges és exkluzív ajánlatokhoz, amelyek különleges embereknek járnak!

A törzsvásárlói rendszerhez csatlakozók számára az alábbiakat biztosítjuk:

  • egyedi, csak a törzsvásárlók számára létrehozott akciók, ingyenes szállítási napok;
  • egyedi, csak a törzsvásárlók számára biztosított kedvezményes csomagajánlatok;
  • általános, valamennyi vásárló számára biztosított akciók vagy ingyenes szállítás esetében a törzsvásárlók hamarabb értesülnek az akciókról, valamint számukra korábban nyílik meg az akciós áron történő vásárlás lehetősége, illetve az ingyenes szállítás időszaka is.
     

Az Ökoázis törzsvásárlói rendszeréhez minden regisztrált vásárló 125 ponttal csatlakozhat.

Minden vásárlás során 200 Ft után 1 pontot írunk jóvá, a későbbiekben pedig minden pont 5 Ft-ot ér.

A pontokat a regisztrált és a regisztrálás nélkül vásárlók is megkapják, azonban a 125 pontot elért vásárlóink csak regisztrációt követően tudnak törzsvásárlóvá válni és csak a regisztrált vásárlók tudják a pontokat beváltani.
 

A pontokat az alábbiak szerint lehet gyűjteni:

  • minden vásárlás esetén a megvásárolt termékek után pontokat írunk jóvá, ezek a pontok a termékoldalakon megtekinthetők;
  • egyszeri 10 pont jár a hírlevél feliratkozásért, ha ezt még nem tetted meg, csatlakozz Te is!

Annak érdekében, hogy ezeket a rendkívüli kedvezményeket, ajánlatokat fenn tudjuk tartani, ezért sajnos bizonyos esetekben nem tudunk pontokat jóváírni:

  • akciós termékek vásárlásakor az akciós termékért nem jár pont;
  • amennyiben kupon kerül felhasználásra a vásárlás során, akkor törzsvásárlói pontokat szintén nem tudunk jóváírni;
  • csak a megvásárolt termékek után jár pont, a szállítási költségért nem számítunk fel pontokat.

Bizonyos időközönként azonban egy-egy kiemelt termékünk után akár dupla pontot is kaphatsz, így érdemes figyelned hírlevelünket, és az oldal főoldalán az ajánlatokat!

Figyelem!! A pontjaikat csak a regisztrált felhasználók látják, hiszen nekik van saját fiókjuk! Aki korábban vásárolt, de nem regisztrált, az utólag is megteheti, a pontjait pedig azonnal látni fogja!
 

A pontokat folyamatosan lehet gyűjteni, beváltásukra is folyamatosan lehetőség van, illetve össze is lehet őket gyűjteni egy-egy nagyobb kedvezmény elérése érdekében!

A vásárláskor mind a kosárnál, mind a rendelés véglegesítése előtt láthatod, hogy mennyi pontot kapsz az aktuális megrendelésedért.

A felhasználható pontjaidat a saját fiókodban, a Fiók menüpontban láthatod.

Az aktuális vásárlásodért járó pontokat a rendelés teljesítését követően írjuk jóvá, így értelemszerűen az aktuális megrendelésért járó pontok csak a következő vásárlásnál használhatók fel.

A pontokat egy éven belül fel kell használni, tehát a 365 napon keresztül fel nem használt pontok sajnos elvesznek…
 

Figyeld folyamatosan a hírlevélben küldött értesítéseinket, mert törzsvásárlóként nemcsak a pontjaid felhasználásával juthatsz számtalan előnyhöz, hanem a Neked szóló személyes kedvezményekkel is sokat spórolhatsz!

 

Köszönjük, ha minket választasz a natúr kozmetikumok és a vegyszermentes háztartási szerek vásárlásakor!

 

 

Az oldal tetejére