Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Sonett

A Sonett mosó- és tisztítószerek használatával mindannyian óvjuk a természetes vízforrásokat, "minden élet hordozóját."

A Sonett cég felelősségteljes szemléletet és a teljesség szem előtt tartását valósítja meg úgy, hogy teljes értékteremtési láncra törekszik, azaz az egyes összetevők termesztésétől, létrehozásától kezdve a gyártási folyamat végéig hatékony, gondoskodó, ökológiai és felelősségvállaló magatartást tanúsít.

A termékekben minden felhasznált összetevő 100%-ban biológiailag tökéletesen lebomlik és mentes minden allergiát okozó anyagtól. A tiszta növényi szappanok olajai és a felhasznált esszenciális olajok 100%-ig ellenőrzött biodinamikus vagy ellenőrzött ökológiai termesztésből származnak.

Valamennyi SONETT termék különösen bőrbarát, allergiások számára különösen ajánljuk a SZENZITÍV termékcsaládot.

A termékek nem tartalmaznak enzimeket, kőolajszármazékból eredő tenzideket, illat-és színezőanyagokat, tartósítószereket, fehérítőaktiválókat, és nem alkalmaznak sem génmanipulációt, sem nanotechnológiát előállításuk során, valamint az összes termék tökéletesen enzimmentes.

A különleges gyártási technológiához tartozik az oloid geometriai formában ritmizált anyagok. Ezen dinamizált adalékok hozzáadásával segítik a mosás során felhasznált víz természetbe történő visszavezetését.

Rendezés:
Az oldal tetejére