Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Mádara

A MÁDARA készítményei Lettországból érkeztek hozzánk, organikus és natúr kozmetikumok, amelyek nemzetközi ECOCERT minősítéssel rendelkeznek.

A készítmények összetevői organikus gazdaságból és minősített beszállítóktól érkeznek, valamint a gyártási folyamat minden egyes szakasza megfelel a natúr kozmetikumok nemzetközi szabványainak.

A MÁDARA egyediségét az adja, hogy kozmetikumainak alapját a Balti régióból származó, intenzív hatóanyag tartalmú növények adják. Lettország területének nagy részét érintetlen erdők és buja rétek borítják, ahol a zord időjárás egyedülálló és különleges növényzetet eredményezett. A rövid nyarak során a növények minden energiájukkal a virágzási időszakra koncentrálnak, ezáltal az aktív hatóanyagok különösen nagy koncentrációban találhatók meg bennük. Ez az oka annak, hogy a MÁDARA által felhasznált növényi kivonatok igazán erősek és hatékonyak.

A MÁDARA kínálatában megtalálhatók a bőrtípushoz igazodó arcápoló termékcsaládok, az anti-aging krémek, a testápoló és hajápoló termékek, és természetesen a legkisebbek bőrét gyengéden ápoló termékek is.

A MÁDARA készítmények előállítása során nem végeznek állatkísérleteket, a kozmetikumokat szakértő bőrgyógyászok és önkéntesek tesztelik, és termékeik szinte teljes egészében vegánok.

Rendezés:
Az oldal tetejére