Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Argital

Az Argital cég 1979-ben született meg Milánóban azzal a céllal, hogy tanulmányozza a tengeri zöld agyag tulajdonságait és biokozmetikumokat fejlesszen ki az egészség és a jó közérzet biztosítására.

Az Argital néhány év leforgása alatt piacvezető lett a zöld agyag alapú biokozmetikumok gyártásában. A tengeri zöld agyagon kívül kizárólag válogatott természetes alapanyagokkal készíti saját termékeit, az illatosításhoz rendkívül magas minőségű, saját fejlesztésű Gold esszenciális olajokat használnak fel.

Az Argital tiszteletben tartja a környezetet, hiszen minden készítményt újrahasznosítható anyagból készült csomagolásba, alumínium- és üvegtégelybe tesznek, kivéve a mosószerek, tusfürdők és samponok termékcsaládokat, melyeknél biztonsági okokból újrahasznosítható műanyagflakonokat használnak a kiszereléshez. Az összetételeket minden  arcápoló és testápoló készítményen megjelenítik azok mennyiségi előfordulása szerint.

Rendezés:
Az oldal tetejére