Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

PRANA tönköly, köles és hajdina párnák

2022. 04. 25. 16:03:00
PRANA tönköly, köles és hajdina párnák
Fedezd fel a természetes töltőanyagot tartalmazó párnák jótékony hatását!

Nagy öröm számunkra, hogy a PRANA természetes töltőanyagokkal rendelkező párnái már az Ökoázis Webáruházban is elérhetők és a kínálat folyamatosan bővül.

A felületes szemlélődő számára nem feltétlen érthető, hogy mit keres egy párna kínálatunkban, de hamarosan kiderül, nagyon is itt a helyük!

A PRANA Magyarországon kezdte a tönkölyhéj töltetű párnák gyártását családi vállalkozás keretében, a termékeket az egészséges életmód és a „no waste” szemlélet ihlette. A családi forma később átalakult, és mára saját varrodával, korszerű varrógépekkel és szabászati berendezésekkel működik a cég a magyar piac mellett már a szlovák és román piacon is.

És hogy mi köze a párnáknak az egészséghez? Az egészséges alvás és a jó közérzet egyik eszköze a megfelelő párna, mert az alvás minősége és ezáltal a kipihent ébredés, valamint az önmagunkra fordított idő a legfontosabb alapot biztosítják ahhoz, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott és boldog életet éljünk.

Akinek fontos az alvás során, hogy a gerince megfelelő pozícióban, alátámasztva, stabil pozícióban legyen az éjszaka során, annak a tönköly- vagy hajdinahéj töltetű párnák a megfelelők.

A gabonahéj párnák előnye - más töltőanyagú párnákhoz képest –, hogy stabilan megtartják a nyakat, miközben jól formázhatóak. Éjjel, az alvás alatti forgások közben is megtalálható vele a nyaknak legmegfelelőbb pozíció. Stabilan tart, mindeközben nem lapul le. Használata során kényelmesen ellazulnak a nyakmenti izmok, így pihentetőbb és mélyebb alvást biztosít. Kifejezetten ajánljuk nyaki- és gerincfájdalmakkal küszködőknek!

A méret kiválasztásánál a figyelembe kell venni a vállszélességet, hiszen a túl nagy párnán a gerinc nem pihen egyenesen. A PRANA párnák magassága a töltet mennyiségével szabályozható, így mindenki számára ideális méretre állítható.

A meditációs ülőpárnák és jógahengerek legkiválóbb töltőanyaga a tönkölyhéj és a hajdinahéj. Ezen töltetek mindegyike stabilan alátámasztja a csípőt, emellett jól formálható és kifejezetten tartós töltet.

A PRANA párnák kizárólag tisztított gabonahéjat tartalmaznak, viszont a leggondosabb tisztító eljárás mellett is nyomokban tartalmazhat minimális pollent és port. Azok, akik kifejezetten tudják, hogy erőteljesen allergiásak, ajánljuk a gabonahéj töltet - cipzáron való eltávolítása után - mosózsákban való átöblítését kézmeleg folyóvízben.

A párnákhoz töltetet külön is lehet vásárolni, hiszen a gabonahéj töltet a ránehezedő súly hatására természetesen használat során morzsolódhat, ezért a gabonahéjjal töltött termékek cseréjét 2 évente ajánljuk. A párna felfrissítése évente javasolt, mely könnyedén - a cipzáron keresztül - utántöltő segítségével bármikor elvégezhető.

A párnák tisztítására ügyeljünk, hiszen a párna egyben nem mosható. A töltőanyag eltávolítása után – cipzáron keresztül - a párna belső huzata kézmeleg vízben tisztítható/folttisztítózható. Ezzel egyidejűleg a töltet szellőztetése, átszitálása javasolt, melyet követően a cipzáron keresztül visszatehető.
Ezt a műveletet évente egyszer javasoljuk elvégezni. Természetesen a párna belső töltetének cseréje bármikor lehetséges (amikor úgy érezzük), ehhez utántöltő áll rendelkezésre.

Biztosak vagyunk benne, hogy a sokaknak már ismerős PRANA párnák, illetve a most velük ismerkedőknek is sok örömöt és kényelmes, pihentető alvást fognak biztosítani, amely az egészségünk és a szépségünk javára fog válni.

Tartalomhoz tartozó címkék: biotermékek természetes módszerek
Az oldal tetejére