Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

Martina Gebhardt kedvezmények hűséges vásárlóknak!

A Martina Gebhardt termékek az egyik legtisztább természetes kozmetikumok, és szeretnénk, ha még többen ismernétek meg és használnátok bátrabban ezeket a fantasztikus arcápoló és testápoló készítményeket!

 

Éppen ezért kedvezményt adunk minden olyan vásárlónknak, aki 2018. február 5-28. között, legalább 10.000 Ft értékben Martina Gebhardt termékeket rendel tőlünk!

 

Amennyiben a rendelésedben szereplő Martina Gebhardt termékek összértéke:

10.000 Ft - 14.999 Ft közötti: 5% kedvezményt adunk

15.000 Ft - 19.999 Ft közötti: 8% kedvezményt adunk

20.000 Ft feletti: 10% kedvezményt kapsz!

 

A kedvezmény levonása a rendelés leadását követően történik! Nyomj a "rendelés" gombra és rövid időn belül megkapod tőlünk a kedvezménnyel csökkentett rendelési összeget!

Kérjük, hogy amennyiben a banki átutalást választod, addig ne utalj, amíg a végleges rendelésről szóló visszaigazolást meg nem kaptad tőlünk!

Figyelem!! A kedvezmény a Martina Gebhardt termékekre vonatkozik, nem a vásárlás végösszegére!!

 

Rendelj ebben a hónapban és próbáld ki akciós áron ezeket a csodálatos készítményeket!

Az összes Martina Gebhardt terméket itt találod: Martina Gebhardt természetes kozmetikumok

 

Martina Gebhardt minden terméke Demeter-minősítéssel rendelkezik, ami jelenleg a legmagasabb bio minősítés, így biztos lehetsz benne, hogy ha Martina Gebhadt arcápoló vagy testápoló terméket használsz, akkor az azokban lévő valamennyi alapanyag biodinamikus, Demeter-minősítéssel rendelkező termesztésből származik, melyek magukban hordozzák a természet ritmusait. A kozmetikumok előállítása is ritmikus, biodinamikus szempontok szerint történik.

 

Martina Gebhardt termékei nem tartalmaznak egyetlen olyan anyagot sem, amely károsíthatja az embert vagy a környezetet. A 100%-ban természetesen alapanyagok 95%-a Demeter minősítéssel rendelkezik vagy ellenőrzött biogazdálkodásból származik. Minden tabu, ami szintetikus, éppúgy mint az állatokon tesztelt alapanyagok.

 

Martina Gebhardt tudáskincsének része a spagírika is. Ez egy olyan alkímiai módszer, melynek  segítségével a növényekből értékes esszenciákat desztillálnak és ezek hamujából természetes sókat oldanak ki. E régi eljárás csakis a legtisztább esszenciákat eredményezi, melyek tisztító hatással rendelkeznek. Ez a teljes gyógyítási folyamat segít megtartani, illetve helyreállítani a bőr egyensúlyát. Martina Gebhardt kozmetikumaiban kizárólag tiszta alpesi forrásvizet használ, amelyet még energetikailag is feltöltenek.

Az oldal tetejére