Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

16.999 Ft
Menny.:db
Környezetbarát házhoz szállítás
30 napos visszaküldési garancia

Laica Hydrosmart csapra szerelhető vízszűrő rendszer (1 db)

Gyártó:
A HYDROSMART™ Laica szűrő olyan vizet szűr, amely minden esetben iható és mikrobiológiailag biztonságos.
Szállítás legkésőbb: 2023. március 27.
Szerezhető hűségpontok: 85
Egységár: 16.999,00 Ft/db
Kiszerelés
1 db
16.999 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A LAICA HYDROSMART csapra szerelhető vízszűrő rendszer a csapvíz „rossz” szagát okozó klór és vegyületein kívül hatékonyan szűri az 1 mikrométernél kisebb összetevőket is, úgymint mikroműanyagok, hormonok, gyógyszermaradványok, baktériumok.

A LAICA HYDROSMART szűrőbetét tervezésének köszönhetően a szűrt víz megtartja a csapvízben megtalálható hasznos ásványi anyagokat, ezáltal a szűrt víz semleges pH értékű marad. A WHO szerint az emberi szervezet számára a semleges pH értékű víz fogyasztása a legegészségesebb.

Egy darab LAICA HYDROSMART szűrőbetét minimum 900L szűrt vizet biztosít, megtakarítva ezzel átlagosan 63.000 Ft- nyi* palackozott víz költségét, valamint a 3 hónap alatt minimum 600 db pet palack szemét felhalmozását. (*70 Ft/l átlagáron számolva) 

Gyors csatlakozójának köszönhetően a 3 havonta esedékes csere nem igényel előkészítést, beáztatást, pár pillanat alatt elvégezhető.

ÁNTSZ által bevizsgált és jóváhagyott, biztonságos, Európai gyártmányú termék.

A LAICA applikáció segítségével okostelefonon követhetjük a szűrőbetét élettartamát, értesülhetünk a csere esedékességéről.

Kompatibilis a piacon és az otthonokban található szokásos csapokkal. Könnyedén felszerelhető, telepítése nem igényel szakembert, fúrást, vésést.

Kényelmes funkcióváltás egy mozdulattal a szűrt és szűretlen víz között.

A HYDROSMART™ szűrő a hálózati ivóvizet szűri, javítva annak ízét, lecsökkentve bizonyos nem kívánt anyagok jelenlétét.

A HYDROSMART™ Laica szűrők aktív növényi szénből és üreges rostszálakból állnak. Az aktív szenek a klór és a klórszármazékok csökkentését teszik lehetővé. A HYDROSMART™ szűrő, ezen kívül hatékonya csökkenti a következőket:

  • klór,
  • mikroműanyagok,
  • gyomirtók és klórozott növényvédő szerek,
  • részecskék és mikrohulladékok,
  • homok és rozsda, illetve
  • szuszpendált részecskék.

A Genova csapszűrő két beállítható funkcióval rendelkezik:

  • szűrt ivóvíz
  • nem szűrt víz, zuhany csapteleppel

A HYDROSMART ™ technológiának köszönhetően a szűrés az üreges szálmembránnak és a szűrőben lévő aktív szénnek köszönhetően azonnal és hatékonyan történik. A HYDROSMART ™ szűrő 100% -ban Olaszországban van gyártva, és 900 liter víz megszűrésére alkalmas, ami 3 hónap szűrt vízzel egyenlő.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére