Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

4.849 Ft
Menny.:db
Környezetbarát házhoz szállítás
30 napos visszaküldési garancia

Farfalla Vadrózsa hajkondicionáló (150 ml)

Gyártó:

Természetes összetevőkkel ápolja a száraz hajvégeket, ápoló és regeneráló hatású, segítségével könnyen kifésülhetővé válik a haj.

Szállítás legkésőbb: 2024. május 20.
Szerezhető hűségpontok: 25
Egységár: 32,33 Ft/ml
Kiszerelés
150 ml
4.849 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A Farfalla Vadrózsa hajkondicionáló balzsam könnyen kezelhetővé, könnyen fésülhetővé és lenyűgözően fényessé varázsolja a hajat.

A hidratáló organikus sheavajnak köszönhetően még a makacs és száraz haj is megszelídül tőle - PEG- és szilikonszármazékok nélkül.

A gazdag, természetes ápoló formula és a tökéletesebb hajformázhatóságú haj védetté válik a sérülésekkel szemben, selymes fényt és finom illatot kap.

A telítetlen zsírsavak magas aránya által hidratáló hatású és véd a károsodásoktól. A bio argánolajnak köszönhetően megkönnyíti a haj fésülhetőségét és selymes fényt biztosít.

NaTrue minősítésű, vegán természetes kozmetikum:

Használata:

Hajmosást követően tegyünk egy mogyorónyi mennyiséget a nedves hajra, 1-3 percig hagyjuk hatni, majd alaposan öblítsük le.

Főbb hatóanyagai:

 

Összetétel

Aqua (Water), Brassica Alcohol, Pentylene Glycol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Glycerin. Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Cetearyl Alcohol, Crambe Abyssinica Seed Oil Phytosterol Esters, Brassicyl Isoleucinate Esylate, PCA Glyceryl Oleate, Inulin, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil*, Brassica Campestris Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract*, Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice Powder*, Parfum (Fragrance)**, Linalool**, Limonene**, Citronellol**, Geraniol**, Citric Acid, Citral**

* organikus gazdálkodásból származó összetevő

** illóolajok természetes összetevői

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére