Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

5.550 Ft
Környezetbarát házhoz szállítás
30 napos visszaküldési garancia

BRITA MAXTRA+ szűrőbetét (2 db)

Gyártó:
Gazdaságos és környezetbarát, 100%-ban újrahasznosítható vízszűrő betét a BRITA kancsókhoz.
Szerezhető hűségpontok: 0
Egységár: 2.775,00 Ft/db
5.550 Ft
Kívánságlistára teszem

Leírás

A BRITA MAXTRA+ Pure Performance szűrőbetét, a speciális BRITA vízszűrő kancsókhoz használható. A szűrő segítségével kb. 100 liter ivóvizet lehet szűrni (a mennyiség a víz keménységétől és minőségétől függ).

A csomag tartalma 2 db szűrőbetét.

A MAXTRA+ szűrőbetétek gazdaságos és környezetbarát alternatívát kínálnak az ivóvíz fogyasztásra, mivel a szűrőbetétek 100%-ban újrahasznosíthatóak.

Ahol naponta 2 liter vizet fogyasztanak el fejenként, hogy minden alkalommal a legjobb eredményt elérhessük, javasoljuk a MAXTRA+ vízszűrő betét cseréjét 4 hetente vagy 150 liter szűrt víz után. Az ajánlott határidő lejárta után távolítsuk el a szűrőkancsó fedelét, óvatosan emeljük ki a tölcsért, majd mindkét oldalától fogva, húzzuk felfelé a vízszűrő betétet.

A MAXTRA+ vízszűrő betétetek új, ergonómikus formája megkönnyíti azok eltávolítását és cseréjét.

A MAXTRA+ technológia:

A kancsó BRITA MAXTRA+ szűrőbetéttel van felszerelve, amely az eredeti MAXTRA verziónak egy továbbfejlesztett változata.

A „MicroFlow” szűrő technológiával rendelkező MAXTRA+ szűrőbetétek, amelyekkel a BRITA kancsók rendelkeznek, minden alkalommal optimális eredményt nyújtanak, teljesítményük a németországi BRITA laboratóriumokban végzett ötéves kutatás eredménye. A BRITA MAXTRA+ szűrő használatával, a vízből el lesznek távolítva a klór, vízkő, ólom és réz szennyeződések. A tea és kávé íze - akár forró, akár hideg - érezhetően javulni fog, ha a felhasznált vizet a MAXTRA+-szal szűrjük. A szűrt víz használatának köszönhetően a vízkő nem fog többé lerakodni a házi elektromos készülékekre, ezáltal meghosszabbodik az élettartamuk.

A MAXTRA+ gazdaságos és környezetbarát alternatívát kínál az ivóvíz fogyasztásra, mivel a szűrőbetétek 100%-ban újrahasznosíthatóak.

A BRITA szűrőbetétek korábbi verzióihoz képest, a MAXTRA+ 25%-kal finomabb és hatékonyabb szűrővel és 30%-kal nagyobb teljes szűrési felülettel rendelkezik; a csapvíz egy nagyobb szűrőn lesz átvezetve az első tisztításhoz, először leválasztva a durva részecskéket, és végül újra szűrve lesz, egy sokkal finomabb szitán át.

A „Micro Carbon” aktív szén részecskéinek új, kisebb és kerekebb mint a korábban használt részecskékből álló alakja, hatékonyabban és gyorsabban távolítja el a szerves szennyeződéseket, amelyek befolyásolják a víz ízét és szagát. Ugyanakkor, a ioncserélő gyanta kiküszöböli a vízkövet, és gyorsan csökkenti a fémek mennyiségét, mint például a réznek és az ólomnak. A BRITA vízszűrő kancsók teljesítménye és a szűrt víz kifogástalan íze, elsősorban ezeknek a részecskéknek köszönhető.

A kókuszhéjból nyert aktív szén, amely most még kompaktabb formában van jelen, mint a szűrőbetétek korábbi verzióiban, hatékonyabban szűrhet nagyobb mennyiségű vizet. A szénrészecskék mikro-pórusai elnyelik a nemkívánatos anyagokat, még a peszticidek elleni küzdelemben is szembeszáll.

Mi igazolja A MAXTRA+ szűrőbetétek hatékonyságát?

A BRITA termékek teljes szűrési folyamatát és minőségét mind saját laboratóriumukban, mind olyan szervezetekben tesztelik, mint a TÜV SÜD, amely igazolta, hogy a BRITA termékek megfelelnek az európai élelmiszeripari szabványoknak.

A MAXTRA+ szűrőbetétek használatát a UK Tea Akademy is ajánlja, mivel bebizonyosodott, hogy a MAXTRA+ szűrt vízzel készített tea és kávé aromája fokozódik.

Hogyan valósul meg a víz tisztítási folyamata?

Egy viszonylag gyors, de egyáltalán nem felületes eljárással (kb. 1 perc alatt), ami a MAXTRA+ szűrőbetét négy alapösszetevőjének köszönhető, a vízszűrés gyerekjátéknak:

  1. Az első szűrő megakadályozza a szennyeződések behatolását.
  2. A kókuszból származó "Micro Carbon" részecskék eltávolítják a klórt és más szerves anyagokat, amelyek befolyásolhatják az ital ízét és illatát.
  3. Az ioncserélő gyanta leszűri a fémeket és megakadályozza a vízkő lerakódását.
  4. A víz át lesz engedve a végső szűréshez, egy finomabb szitán, amely megtartja a legfinomabb nem kívánt részecskéket is.
  5. A víz fogyasztásra kész!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére