Ezen a weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javíthassuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújthassunk. További információ

11.799 Ft
Környezetbarát házhoz szállítás
30 napos visszaküldési garancia

BRITA Marella Vízszűrő kancsó + 3 db szűrőbetét - fehér (1 db)

Gyártó:
Innovatív, fehér színű szűrőkancsó 3 db MAXTRA+ szűrőbetéttel, amelynek segítségével csökkenthetjük a vízben található szennyeződéseket.
Szerezhető hűségpontok: 0
Egységár: 11.799,00 Ft/db
11.799 Ft
Kívánságlistára teszem
Jelöld be azokat a kiegészítő termékeket, amelyeket még a kosaradba szeretnél tenni!

Leírás

A BRITA Marella Fehér Vízszűrő kancsó 3 db szűrőbetéttel innovatív szűrőkancsó, praktikus, kényelmes és környezetbarát megoldás a víz szűrésére, a benne található szennyeződések csökkentésére.

A MAXTRA+ szűrőbetétek gazdaságos és környezetbarát alternatívát kínálnak az ivóvíz fogyasztásra, mivel a szűrőbetétek 100%-ban újrahasznosíthatóak.

A csomag tartalma:

  • átlátszó, műanyag kancsó, amelynek teljes űrtartalma 2,4 l, szűrt víz kapacitása 1,4 l;
  • BPA-mentes műanyagból (Biszfenol A) készült speciális szűrőtölcsér;
  • 3 db MAXTRA+ szűrőbetét, amellyel a vizet 4 hétig vagy kb. 150 l mennyiségben szűrhetjük;
  • műanyag fedél, naptár típusú kijelzővel, amely figyelmeztet a szűrőbetét kicserélésére.

Ellentétben a műanyag palackokkal a BRITA kancsók hosszú ideig használhatóak, csak a szűrőbetétek cseréjét igénylik. Segítségükkel élvezhetjük a víz autentikus ízét, amely egyszer kiszűrve, sokkal tisztább lesz, és a szennyeződések szintje csökkenni fog.

Kompakt méretük és alakjuk miatt, a kancsók tökéletesen alkalmasak a hűtőszekrény polcain való tárolásra, és stílusos kialakításuknak köszönhetően, az asztalokra helyezve kifogástalanul mutatnak.

A kancsó és a tölcsér a mosogatógépben mosható, kivéve a kézzel tisztítandó fedelet.

A szűrőbetét kicserélési idejének jelzője:

A Marella Cool szűrőkancsó fedelén található egy Memo típusú kijelző, amely figyelmeztet arra, hogy mikor kell a szűrőbetét kicserélni. Ez egy automatikus, könnyen megfigyelhető és beállítható kijelző.

Hogyan működik? Figyelemmel tartja a vízszűrési folyamatot, és megjeleníti a MAXTRA+ szűrőbetét fennmaradó működési idejét. A MAXTRA+ szűrőbetét behelyezése után, tartsuk lenyomva a START gombot néhány másodpercig, amíg a négy sáv megjelenik a képernyőn, és kétszer, felváltva villogni fognak. Mindegyik sáv, azt a négy hetet jelképezi, amelyben a MAXTRA+ szűrőbetét maximális teljesítménnyel használható. Miközben a MAXTRA+ szűrőbetétet használja, minden hét elteltével, egy sáv eltűnik a kijelzőről, jelezve a hátralévő élettartamot.

A MAXTRA+ szűrőbetét cseréje:

Ahol naponta 2 liter vizet fogyasztanak el fejenként, hogy minden alkalommal a legjobb eredményt elérhessük, javasoljuk a MAXTRA+ vízszűrő betét cseréjét 4 hetente vagy 150 liter szűrt víz után. Az ajánlott határidő lejárta után távolítsuk el a szűrőkancsó fedelét, óvatosan emeljük ki a tölcsért, majd mindkét oldalától fogva, húzzuk felfelé a vízszűrő betétet.

A MAXTRA+ vízszűrő betétetek új, ergonómikus formája megkönnyíti azok eltávolítását és cseréjét.

A MAXTRA+ technológia:

A kancsó BRITA MAXTRA+ szűrőbetéttel van felszerelve, amely az eredeti MAXTRA verziónak egy továbbfejlesztett változata.

A „MicroFlow” szűrő technológiával rendelkező MAXTRA+ szűrőbetétek, amelyekkel a BRITA kancsók rendelkeznek, minden alkalommal optimális eredményt nyújtanak, teljesítményük a németországi BRITA laboratóriumokban végzett ötéves kutatás eredménye. A BRITA MAXTRA+ szűrő használatával, a vízből el lesznek távolítva a klór, vízkő, ólom és réz szennyeződések. A tea és kávé íze - akár forró, akár hideg - érezhetően javulni fog, ha a felhasznált vizet a MAXTRA+-szal szűrjük. A szűrt víz használatának köszönhetően a vízkő nem fog többé lerakodni a házi elektromos készülékekre, ezáltal meghosszabbodik az élettartamuk.

A MAXTRA+ gazdaságos és környezetbarát alternatívát kínál az ivóvíz fogyasztásra, mivel a szűrőbetétek 100%-ban újrahasznosíthatóak.

A BRITA szűrőbetétek korábbi verzióihoz képest, a MAXTRA+ 25%-kal finomabb és hatékonyabb szűrővel és 30%-kal nagyobb teljes szűrési felülettel rendelkezik; a csapvíz egy nagyobb szűrőn lesz átvezetve az első tisztításhoz, először leválasztva a durva részecskéket, és végül újra szűrve lesz, egy sokkal finomabb szitán át.

A „Micro Carbon” aktív szén részecskéinek új, kisebb és kerekebb mint a korábban használt részecskékből álló alakja, hatékonyabban és gyorsabban távolítja el a szerves szennyeződéseket, amelyek befolyásolják a víz ízét és szagát. Ugyanakkor, a ioncserélő gyanta kiküszöböli a vízkövet, és gyorsan csökkenti a fémek mennyiségét, mint például a réznek és az ólomnak. A BRITA vízszűrő kancsók teljesítménye és a szűrt víz kifogástalan íze, elsősorban ezeknek a részecskéknek köszönhető.

A kókuszhéjból nyert aktív szén, amely most még kompaktabb formában van jelen, mint a szűrőbetétek korábbi verzióiban, hatékonyabban szűrhet nagyobb mennyiségű vizet. A szénrészecskék mikro-pórusai elnyelik a nemkívánatos anyagokat, még a peszticidek elleni küzdelemben is szembeszáll.

Mi igazolja A MAXTRA+ szűrőbetétek hatékonyságát?

A BRITA termékek teljes szűrési folyamatát és minőségét mind saját laboratóriumukban, mind olyan szervezetekben tesztelik, mint a TÜV SÜD, amely igazolta, hogy a BRITA termékek megfelelnek az európai élelmiszeripari szabványoknak.

A MAXTRA+ szűrőbetétek használatát a UK Tea Akademy is ajánlja, mivel bebizonyosodott, hogy a MAXTRA+ szűrt vízzel készített tea és kávé aromája fokozódik.

Hogyan valósul meg a víz tisztítási folyamata?

Egy viszonylag gyors, de egyáltalán nem felületes eljárással (kb. 1 perc alatt), ami a MAXTRA+ szűrőbetét négy alapösszetevőjének köszönhető, a vízszűrés gyerekjátéknak:

  1. Az első szűrő megakadályozza a szennyeződések behatolását.
  2. A kókuszból származó "Micro Carbon" részecskék eltávolítják a klórt és más szerves anyagokat, amelyek befolyásolhatják az ital ízét és illatát.
  3. Az ioncserélő gyanta leszűri a fémeket és megakadályozza a vízkő lerakódását.
  4. A víz át lesz engedve a végső szűréshez, egy finomabb szitán, amely megtartja a legfinomabb nem kívánt részecskéket is.
  5. A víz fogyasztásra kész!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére